×

Aquest programa neix amb l'objectiu d'acompanyar-te i ajudar-te en el procés de recuperació d'un infart o angina.

Aquest programa consta de dues parts:

PART 1 - VÍDEOS EDUCATIUS

Per saber quines parts del programa pots seguir i quines no, primer de tot has de mirar el vídeo de presentació. Després ja podràs aprendre amb els vídeos educatius sobre tabac, alimentació, salut mental i control dels factors de risc entre d'altres.

PART 2 - VÍDEOS D'EXERCICI FÍSIC

Vídeos pràctics per començar el programa d'exercici físic terapèutic si ets un pacient de baix risc per a l'exercici. Abans de començar amb aquests vídeos has de preguntar al teu metge o metgessa si tu ets un d'aquests i pots fer exercici sense supervisió.

Amb el suport

CAPÍTOL 1

Presentació del programa

Dra. Oona Meroño Dueñas
Cardiòloga, PhD. Hospital Bellvitge. Programa Territorial de Cardiologia Preventiva i Comunitària.

El programa Recupera’t és un programa de rehabilitació cardíaca online per pacients que han tingut un infart de miocardi o una angina de pit. Aquest programa consta de dues parts; la primera part conté uns vídeos educatius amb informació general sobre què t’ha passat i què has de fer a partir d’ara. La segona part del programa conté exercicis d’entrenament. Abans de començar aquesta segona part del programa és imprescindible que contactis amb el teu metge perquè valori si ets un pacient que pot fer exercici sense supervisió.

Continua amb el Programa Recupera't

Exercici Físic

Et sents preparat/a per continuar la teva recuperació amb l'exercici físic?

Si segons el teu doctor o doctora, ja estàs preparat per a la reactivació física, a continuació tens un programa pensat específicament per recuperar-te d'una angina de pit o un infart de miocardi.